Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin

Kenelle tämä sopii?

Duudsonit Funland on koko perheelle. Vaikka se on suunnattu 3-12 vuotiaille, niin todellisuudessa se sopii kaikille. Temppuratoja ja -pisteitä on paljon eritasoisia, joten jokainen löytää itselleen sopivan. Vanhemmat voivat pisteestä riippuen olla mukana joko kädestä kiinni pitäen, vierestä kannustaen – tai touhuun osallistuen ja itseään haastaen!

Hurjapäämeininkiä turvallisesti!

Lapset ovat kokeilunhaluisia ja energisiä temppuilijoita, jotka kiinnostuvat, kehittyvät ja toimivat ihailtavan ennakkoluulottomasti. Haluamme tarjota näille seikkailijoille mahdollisuuden pitää hurjapäisesti, mutta turvallisesti hauskaa ja oppia uutta liikkunnallisen tekemisen kautta.

Ilmoittaudu ajoissa!

Hinta nousee ilmoitettujen päivämäärien mukaan, joten mitä aiemmin varaat, sen edullisemmin saat liput.

Huomioithan, että lippuja ei enää myydä paikan päällä tapahtumassa. Näin vältämme ruuhkan eri aktiviteettipisteillä ja takaamme turvallisen tapahtuman myös osallistujamäärän puolesta.

Aktiviteettien vaikeustasot

Sininen

Sopii loistavasti kaikille. Sinisellä alueella tukijoukot voivat olla mukana kirjaimellisesti kädestä pitäen (esim. pomppulinnoissa ja sinisillä esteradoilla). Täällä perheen pienemmätkin pääsevät turvallisesti toteuttamaan itseään ja purkamaan energiaansa mahdollisimman hauskalla tavalla.

Punainen

Punaisella tasolla haastetta riittää vauvasta vaariin! Tottuneempikin hurjapää saa halutessaan hien pintaan ja pääsee tekemisen meininkiin. Jos aikuiset tukijoukot eivät halua olla mukana itse touhussa, niin punaisella alueella he voivat näköetäisyydeltä kannustaa ja fiilistellä messissä.

Musta

Adrenaliinitakuu ihan HC-duudsoneille! Mustalta alueelta löytyy varmasti ylläreitä ja haastetta ihan kaikille. On vapaapudotusta, tyhjyyteen kaatumista ja paljon muuta. Kehittyneemmätkin temppuilijat voivat opetella uusia temppuja ja saavat kokea onnistumisen ilon!

Usein kysyttyä

Kuka voi osallistua tapahtumaan?

Duudsonit Funland on koko perheelle. Vaikka se on suunnattu 3–12 -vuotiaille, niin todellisuudessa se sopii kaikille. Temppuratoja ja -pisteitä on eritasoisia, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan. Vanhemmat voivat pisteestä riippuen olla mukana joko kädestä kiinni pitäen, vierestä kannustaen – tai touhuun osallistuen ja itseään haastaen!

Tapahtuma on ikärajaton, mutta emme suosittele alle 3-vuotiaiden osallistumista. Alle 7-vuotiaiden tulee olla aina aikuisen seurassa.

Miten tapahtumaan kannattaa pukeutua?

Mukavilla vaatteilla ja sisäpelitossuilla pärjää pitkälle.

Älä pukeudu mihinkään, missä on teräviä kulmia, sillä ne saattavat vahingoittaa muita juoksijoita tai puhallettavia esteitä. Katso myös, että vaatteissasi ei ole mitään sellaista roikkuvaa tms, josta voisit jäädä esteeseen kiinni.

Millainen rata on?

Funland on ulkoilmatapahtuma, jossa on laaja valikoima eritasoisia temppupisteitä, ratoja ja alueita. Jokainen saa valita itselleen sopivan. Valintaa helpottamaan alueet on jaettu kolmeen eri vaikeustasoon: sininen, punainen ja musta.

Sininen alue sopii hyvin perheen pienimmille, ja tukijoukot voivat olla mukana kirjaimellisesti kädestä pitäen (esim. pomppulinnoissa).

Punainen alue sopii haastavuudeltaan kaiken ikäisille. Jos aikuiset tukijoukot eivät halua olla mukana itse touhussa, niin punaisella alueella he pääsevät pisteen viereen ja voivat näköetäisyydeltä katsoa ja kannustaa.

Mustalta alueelta löydät kaikkein haastavimmat esteet.

Onko tapahtumasta saatavilla ruokaa tai juomaa?

Tapahtuma-alueelta löytyy vesipisteet. Tapahtumassa ei tarjoilla alkoholia, eikä sen käyttö ole sallittua tapahtuma-alueella.

Ovatko katsojat tervetulleita tapahtumaan?

Katsojat eivät valitettavasti pääse tapahtumaan. Kaikki osallistujat tarvitsevat sisäänpääsylipun (alkaen 9,50 € / tunti) päästäkseen tapahtuma-alueelle pitämään hauskaa.

Aikuinen voi osallistua tapahtumaan joko ostamalla sisäänpääsylipun, joka oikeuttaa osallistumaan kaikkiin aktiviteetteihin. Hän voi myös osallistua tapahtumaan valvojana (hinta 2 €), jolloin hänellä on pääsy sinisille esteille.

Lippu tulee ostaa etukäteen, sillä lippuja ei voi ostaa enää ovelta tapahtumapäivänä.

Voinko perua tai siirtää osallistumiseni?

Ilmoittautuminen on sitova, emmekä palauta osallistumismaksuja.

Jos haluat siirtää osallistumisesi toiseen tapahtumaan, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Huomioithan, että siirrot on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen tapahtumaa.

Ovatko Duudsonit paikalla tapahtumassa?

Tapahtuma on suunniteltu yhteistyössä Duudsonien kanssa, mutta koska tapahtumia tullaan järjestämään useita kiertuemuotoisena, Duudsonit eivät ole itse tapahtumassa paikalla.