DUUDSONIT FUNLAND 26.5.2019

1.Tapahtumapaikka ja aikataulu

Tapahtumapaikka:

Gatorade Center

Artukaistentie 8

20210 Turku

 

Sunnuntai 26.5.2019

11:30 Check In- Ilmoittautumispiste aukeaa. Löydät oman aloitusaikasi varausvahvistuksesta. Tulethan paikalle hyvissä ajoin ennen aloitusta, jotta ehdit hakea osallistujarannekkeesi ja jättää mahdolliset tavarat narikkaan.

Varausvahvistuksessa oleva QR-koodi toimii pääsylippuna tapahtumaan. Voit joko tulostaa sen, tai näyttää puhelimen näytöltä.

2. Saapuminen paikan päälle

Saapuessasi paikalle omalla autolla, voit maksuttomasti pysäköidä hallin edustalla olevalle P-alueelle. Tapahtumaan pääset myös bussilla, katso ajat ja sopivimmat bussit täältä: https://reittiopas.foli.fi/

3. Sisäänpääsy

Ota mukaasi lippu (varausvahvistuksessa oleva QR-koodi) joko tulostettuna, tai kännykän näytöllä. Huomioithan, että lippuja ei myydä enää ovelta, joten sekä valvojilla, että tapahtumaan osallistujilla tulee olla etukäteen ostettu lippu. Lipunmyynti loppuu torstaina 23.5. Klo 23:59 tai kun liput ovat myyty loppuun. Jos tulette isolla ryhmällä, kerääthän ryhmän kasaan ennen osallistujarannekkeiden noutoa.

4. Varustautuminen

Tärkein varuste on iloinen mieli! Duudsonit Funland ei ole kilpailu! Funland käy myös liikunnasta eli valehtelematta mukavimmat varusteet ovat urheiluvaatteet.

Huomioithan pukeutumisessa, että puvuissa ei saa olla mitään terävää tai muuten vaarallista; jääkiekkomailat, ghettoblasterit ja miekat sekä taikasauvat on jätettävä kotiin. Puvuissa ei saa myöskään olla pitkiä, roikkuvia hepeneitä, koska niistä voi jäädä kiinni. Alueella on myös ilmatäytteisiä esteitä, eikä niitä saa rikkoa vahingossa tai tahallaan millään terävällä. Tapahtumassa voi ottaa valokuvia, mutta esim. puhelin kädessä tapahtumaa ei pysty suorittamaan kiipeily- ja hyppyesteiden takia. Puhelimen voi laittaa toki esimerkiksi vetoketjulliseen taskuun tms.

Alueella on liukumäkiä, ja niiden liukuminen esim. pitkälahkeisissa trikoissa on huomattavasti mukavampaa kuin lyhyissä varusteissa. Parhaita ja valkoisimpia vaatteita ei kannata päälle laittaa, koska alueella könytessä vaatteet saattavat likaantua.

5. Tavaroiden säilytys

Tapahtumasta löytyy narikka, jonne voi 1 € maksua vastaan jättää mahdolliset tavarat. Emme suosittele arvotavaroiden jättämistä säilytykseen.

6. Juoma ja ruoka

Tapahtumassa on kahvila josta voi ostaa pientä syötävää ja juotavaa. Omia juomapulloja voi toki ottaa mukaan, mutta pullo kädessä on vaikea ylittää esim. esteitä. Jos otat oman juomapullon mukaan ja jätät sen säilöön vaikka alueen varrelle, niin suosittelemme merkitsemään pullon hyvin, ettei tule sekaannuksia! Toivottavasti viet myös tyhjän pullosi pois lähtiessäsi, niin alue säilyy siistinä myös myöhemmille ryhmille.

7. Tapahtuman kulku

Tapahtuman ensimmäinen lähtöryhmä on klo 12.00. Löydät aloitusaikasi varausvahvistuksesta, joka myös toimii pääsylippunasi tapahtumaan. Tulethan paikalle hyvissä ajoin, jotta ehdit noutaa osallistujarannekkeesi. Saat Check-inistä rannekkeen jokaiselle alkavalle tunnille, jolle olet ostanut lipun. Myös valvojat saavat oman rannekkeensa.

Funlandissa on laaja valikoima eritasoisia toimintapisteitä, ratoja ja alueita. Jokainen saa valita itselleen sopivan. Valintaa helpottamaan alueet on jaettu kolmeen eri ”vaikeustasoon”: sininen, punainen ja musta. Sininen sopii kaikille, punaisessa on vähän enemmän haastetta ja musta on perheen hurjapäille. Huomioithan, että valvojalipulla pääset punaisen ja sinisen vyöhykkeen vierelle kannustamaan, pitämään kädestä ja ottamaan kuvia, mutta mustalle vyöhykkeelle eivät kannustusjoukot pääse

8. Yleisö

Duudsonit Funland Turun tapahtumassa on tilaa katsojille katsomossa. Valvojalippu oikeuttaa sisäänpääsyyn alueelle.

 

9. Vakuutukset

Kilpailijat ovat itse vastuussa omista tapaturmavakuutuksistaan ja varusteistaan. Meillä on järjestäjän vastuuvakuutus, joka korvaa ainoastaan suoraan järjestäjän virheestä aiheutuneet vahingot. Vaikka tavoitteemme on tehdä tapahtumasta niin turvallinen kuin mahdollista jokaiselle osallistujalle, vahinkoja (kuten kaatumisia ja törmäyksiä) voi aina sattua. Mikäli näin kävisi, henkilökuntamme auttaa sinua tapahtuma-alueen ensiapupisteellä.

10. Kysymykset

Tapahtumaan liittyvät lisäkysymykset voi lähettää osoitteeseen yhteys@duudsonitfunland.fi