Ilmoittaudu ajoissa!

Osallistumismaksut alkaen 9,50 € / tunti. Hinta nousee ilmoitettujen hintaporraspäivien mukaan, joten mitä aiemmin varaat, sen edullisemmin saat liput.  Lisätunnit -50% kun ne ostetaan alkuperäisen lipun yhteydessä, tai lisätään samaan tilaukseen myöhemmin.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta emme suosittele alle 3-vuotiaiden osallistumista. Alle 7-vuotiaiden tulee olla aina aikuisen seurassa.

Aikuinen voi osallistua tapahtumaan joko ostamalla tavallisen lipun joka oikeuttaa osallistumaan kaikkiin laitteisiin ja esteisiin. Hän voi myös osallistua valvojana (hinta 2 €) jolloin hänellä on pääsy suurimmalle osalle esteitä. Valvoja voi pienimmille tarkoitetuissa esteissä pitää kädestä kiinni ja auttaa sekä tukea tapahtumaan osallistuvaa lasta. Osalle esteitä hän pääsee kannustamaan, katsomaan ja ottamaan kuvia.
Kaikkein haastavimmille esteille aikuinen pääsee kuitenkin vain ostamalla itse lipun ja osallistumalla tapahtumaan.

Duudsonit Funland -Kiertue 2020

Lähde mukaan seikkailuun!

Mitä kaikkea?

Duudsonit Funland tarjoaa monipuolista menoa ja meihemiä eritasoisten, liikunnallisten aktiviteettien muodossa.

Lähde mukaan ylittämään itsesi!

Kenelle?

Tapahtuma on suunniteltu lähinnä 3–15 -vuotiaille, mutta osallistua voi vaikka koko perhe – joko pienempiä auttaen ja tsempaten, tai heittäytymällä itsekin täysillä touhuun mukaan!

Eri toimintapisteet on jaettu vaikeustason mukaan kolmeen ryhmään: sininen, punainen ja musta. Itseään pääsee siis turvallisesti haastamaan joko ihan tutulla vaikeustasolla tai rohkeasti uutta kokeillen!

Missä?

Katso kiertueen aikataulu ja paikkakunnat