TURKU, 22 ELOKUUTA 2020

Wäinö Aaltosen koulutie 3, 20900 Turku

Google Map

Duudsonit Funland -tapahtumalipulla pääset pitämään hauskaa eri aktiviteettipisteillä ilman ruuhkia valitsemanasi ajankohtana lauantaina 22.8.2020. Lipulla pääsee sisään tapahtuma-alueelle kerran päivässä.

Hinta nousee ilmoitettujen päivämäärien mukaan, joten mitä aiemmin varaat, sen edullisemmin saat liput. Lippuja myydään vain etukäteen.

29/02 – 06/08  22,90 €

07/08 – 13/08  27,90 €

14/08 – 16/08  34,90 €

[product_table include=”14778″]

FAQ

Kuka voi osallistua tapahtumaan?

Duudsonit Funland on koko perheelle. Vaikka se on suunnattu 3–12 -vuotiaille, niin todellisuudessa se sopii kaikille. Temppuratoja ja -pisteitä on eritasoisia, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan. Vanhemmat voivat pisteestä riippuen olla mukana joko kädestä kiinni pitäen, vierestä kannustaen – tai touhuun osallistuen ja itseään haastaen!

Tapahtuma on ikärajaton, mutta emme suosittele alle 3-vuotiaiden osallistumista. Alle 7-vuotiaiden tulee olla aina aikuisen seurassa.

Millainen rata on?

Funland on ulkoilmatapahtuma, jossa on laaja valikoima eritasoisia temppupisteitä, ratoja ja alueita. Jokainen saa valita itselleen sopivan. Valintaa helpottamaan alueet on jaettu kolmeen eri vaikeustasoon: sininen, punainen ja musta.

Sininen alue sopii hyvin perheen pienimmille, ja tukijoukot voivat olla mukana kirjaimellisesti kädestä pitäen (esim. pomppulinnoissa).

Punainen alue sopii haastavuudeltaan kaiken ikäisille. Jos aikuiset tukijoukot eivät halua olla mukana itse touhussa, niin punaisella alueella he pääsevät pisteen viereen ja voivat näköetäisyydeltä katsoa ja kannustaa.

Mustalta alueelta löydät kaikkein haastavimmat esteet.