FAQ

Kuka voi osallistua tapahtumaan?

Tapahtuma on ikärajaton, mutta emme suosittele alle 3-vuotiaiden osallistumista. Alle 7-vuotiaiden tulee olla aina aikuisen seurassa.

Aikuinen voi osallistua tapahtumaan joko ostamalla tavallisen lipun joka oikeuttaa osallistumaan kaikkiin laitteisiin ja esteisiin. Hän voi myös osallistua valvojana (hinta 2 €) jolloin hänellä on pääsy suurimmalle osalle esteitä. Valvoja voi pienimmille tarkoitetuissa esteissä pitää kädestä kiinni ja auttaa sekä tukea tapahtumaan osallistuvaa lasta. Osalle esteitä hän pääsee kannustamaan, katsomaan ja ottamaan kuvia.
Kaikkein haastavimmille esteille aikuinen pääsee kuitenkin vain ostamalla itse lipun ja osallistumalla tapahtumaan.

Millainen rata on?

Funlandissa on laaja valikoima eritasoisia temppupisteitä, ratoja ja alueita. Jokainen saa valita itselleen sopivan. Valintaa helpottamaan alueet on jaettu kolmeen eri ”vaikeustasoon”: sininen, punainen ja musta.
Sininen alue sopii hyvin perheen pienimmille, ja tukijoukot (valvojat) voivat olla mukana kirjaimellisesti kädestä pitäen (esim. pomppulinnoissa).

Punainen alue sopii haastavuudeltaan kaiken ikäisille. Jos aikuiset tukijoukot eivät halua olla mukana itse touhussa, niin punaisella alueella he pääsevät silti vielä pisteen viereen ja voivat näköetäisyydeltä katsoa ja kannustaa.

Mustalle alueelle myös aikuisten tulee ostaa lippu, täältä löydät kaikkein haastavimmat esteet.