DUUDSONIT FUNLAND -TAPAHTUMAN YLEISET EHDOT

Funrun Finland Oy, Y-tunnus 2662352-1 (jäljempänä ”Järjestäjä”) tuottaa Duudsonit Funland -tapahtuman (jäljempänä ”Tapahtuma”) ja edellyttää, että tutustut näihin osallistumisen ja ilmoittautumisen ehtoihin huolellisesti. Ilmoittautumalla Tapahtumaan hyväksyt Järjestäjän alla esitetyt osallistumisen ja ilmoittautumisen ehdot sekä mahdolliset muut Järjestäjän internet-sivuilla (www.duudsonitfunland.fi) esitetyt ehdot.

ILMOITTAUTUMINEN
Tapahtuma on ikärajaton, mutta emme suosittele alle 3-vuotiaiden osallistumista. Aikuiset saavat osallistua tapahtumaan joko valvojana, tai osallistujana. Valvojan lippu sisältää sisäänpääsyn ja pääsyn estealueelle joko tueksi tai katsojaksi suurimman osan esteistä lähelle. Osallistujana aikuinen voi normaalilla lipulla osallistua kaikkiin esteisiin. 

Osallistumisesi on sitova sen jälkeen, kun olet maksanut ilmoittautumismaksun. Järjestäjä ei palauta ilmoittautumismaksuja, vaikka osallistuja ei pääsisi osallistumaan Tapahtumaan. Osallistuja voi kuitenkin siirtää osallistumisensa toiselle henkilölle. Ohjeet siirtoon löytyvät Järjestäjän nettisivuilta.

Olet vastuussa siitä, että antamasi tiedot (kuten nimi ja sähköpostiosoite) ovat oikeelliset, jotta Järjestäjä voi lähettää sinulle osallistumisvahvistuksen.

TAPAHTUMAN LYKKÄYS JA PERUUNTUMINEN
Jos Järjestäjä päättää perua Tapahtuman ja Tapahtuman peruuntuminen johtuu Tapahtuman turvallisuutta vaarantavasta sääilmiöstä (esimerkiksi, mutta ei rajoittuen, kova tuuli, sade, tulipalo, tulva) tai muusta Järjestäjästä riippumattomasta syystä, ei Järjestäjällä ole velvollisuutta palauttaa osallistumismaksua osallistujalle. Se, onko sääilmiö laadultaan tai voimakkuudeltaan Tapahtuman turvallisuutta vaarantava, on Järjestäjän tulkintavallassa.

Järjestäjällä on oikeus siirtää Tapahtuman päivämäärää ja vaihtaa aiemmin ilmoitettua tapahtumapaikkaa paikkakunnan rajojen sisällä

OSALLISTUMINEN
Osallistut Tapahtumaan omalla riskilläsi, eikä Järjestäjä vastaa mahdollisista vahingoista, joita Tapahtumassa voi sattua. Rekisteröitymällä Tapahtumaan hyväksyt säännöt ja olosuhteet. Järjestäjä ei vastaa vaatteiden tai muun omaisuuden likaantumisesta tai vahingoittumisesta eikä kadonneesta omaisuudesta.

Hyväksyt, että Järjestäjällä on aina oikeus, ilman velvollisuutta palauttaa osallistumismaksu, kieltää tai peruuttaa osallistumisesi Tapahtumaan, mikäli Järjestäjä katsoo, että se on tarpeen joko sinun tai muiden osallistujien turvallisuuden vuoksi.

Järjestäjä on toteuttanut tarpeelliset ja kohtuulliset turvatoimet, jotka vaaditaan Tapahtuman järjestämiseen niin turvallisesti kuin mahdollista. Toiminta on luvanvaraista. Järjestäjä ei vastaa kolmannen osapuolen, mukaan lukien mutta ei rajoittuen muut osallistujat ja katsojat, toimista Tapahtumaa ennen, sen aikana tai sen jälkeen.

Järjestäjä pidättää oikeuden radan muutoksiin (pituus, reitti, esteet, esteiden lukumäärä), juomapisteiden määrään sekä tapahtuma-alueen ohjelmaan ja sen rakenteeseen. Mahdolliset ennen tapahtumaa julkaistavat kartat ja reittikuvaukset ovat suuntaa-antavia luonnoksia, ja niihin saattaa tulla muutoksia.

TIETOA KUVAAMISESTA, VIDEOKUVAAMISESTA JA KUVAMATERIAALIEN KÄYTÖSTÄ
Tapahtumaa ennen, sen aikana tai sen jälkeen Järjestäjä voi kuvata tai videoida tapahtumaa, ja kuvattua materiaalia voidaan sen jälkeen käsitellä tai muokata. Ilmoittautumalla Tapahtumaan hyväksyt, että Järjestäjällä on ilman minkäänlaista korvausvelvollisuutta oikeus kuvata teitä ja käyttää tallenteita markkinointitarkoituksiin ja julkaista aineistoa, mukaan lukien mutta ei rajoittuen, sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi Facebookissa tai Instagramissa. Järjestäjä omistaa oikeudet kaikkiin julkaisemiinsa kuviin ja videoihin.

Järjestäjä ei ole vastuussa yksittäisten osallistujien tai katsojien ottamista kuvista tai tallenteista, niiden käytöstä tai niiden jakamisesta.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Rekisteröitymällä Tapahtumaan hyväksyt, että Järjestäjä käsittelee ja jakaa henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille siinä määrin, kuin se on tarpeen Järjestäjän Tapahtumaan liittyvissä tehtävissä, ja lähettää sinulle tietoa ja tarjouksia koskien Tapahtumaa. Kaikki tietojen käsittely tapahtuu henkilötietolain mukaisesti.

Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, jotka eivät ole mukana Tapahtuman järjestämisessä tai markkinoinnissa.

EHTOJEN MUUTTAMINEN
Järjestäjällä on oikeus muuttaa yleisiä ehtoja. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Järjestäjän kotisivuilla sekä informaatiokirjeessä, joka lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Osallistumalla Tapahtumaan hyväksyt tapahtumapäivänä voimassa olevat Tapahtuman yleiset ehdot.